Érzelmileg elérhető anya, apa nélkül felnőni magányos és keserves tapasztalat. Mai társadalmunkban egyre több a válás, egyre több gyerek nő fel egyszülős családban, és egyre több az egyik szülője által hosszabb-rövidebb időre elhagyott gyermek is. És akkor még nem beszéltünk azokról az esetekről, amikor a szülők ugyan fizikailag jelen vannak a gyerek életében, ám érzelmileg nem.

Mi történik azoknak a személyiségével, akiknek a stabil hátországát nem biztosítja nap mint nap egy érzelmileg elérhető anya, apa? Milyen hiányokat hozhatnak magukkal? Mit vihetnek ebből tovább felnőtt életünkbe? Mire kell fokozottan odafigyelnünk? És hogyan lehet az anya, apa kapcsolat hiányból keletkezett fájdalmat és deficiteket a későbbiek során feldolgozni? Fel lehet egyáltalán?

A Jog és Pszichológia előadásán többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Gregó Enikő klinikai szakpszichológus, pár- és családterapeutától. Az előadás második felében lehetőségetek lesz kérdéseket is feltenni!

Jegyek ára: 1890 Ft
Jegyek az alábbi linken kaphatóak: https://tixa.hu/anya-apa-nelkul_20190909_h13
Kapunyitás: 18.00-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!

//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Kérjük, hogy a helyszínt kérésére a jegyértékesítéssel kapcsolatosan ne keressék! Megértésüket köszönjük!//

Dátum: 2019. szeptember 09
Helyszín: 1085. Budapest, Horányszki utca 13.