▪Hogyan bocsássuk meg sérelmeinket, és miként keretezzük újra kapcsolatainkat?▪

Apja által elhagyott gyerek, megcsalt feleség, a családból kitagadott nagypapa, elárult barát. Nincs olyan mély kapcsolat, amiben előbb vagy utóbb ne okoznánk sérelmet egymásnak. Azonban nem mindegy, hogy ki okozza és, hogy mekkora fájdalommal jár.

Sokan olyan súlyos sérelmek terhét cipelik magukkal évtizedeken, sőt gyakran közel egy életen keresztül, amelyeket lehetetlennek tűnik megbocsátani. Hogyan bocsáthatnánk meg, hogy egy bántalmazásban töltött gyerekkort? Egy kitagadást? Vagy gyermekünk apjának hűtlenséget? Egyáltalán, mindent meg lehet bocsátani?

Mit tehetünk azonban azokban a helyzetekben, amikor a fájdalom ellenére szeretnénk megbocsátani, de nem megy? Miként keretezhetjük át kapcsolatainkat, és építhetünk egy új lehetőségekben gazdag jövőt a csalódásokkal és fájdalmas tapasztalatokkal teli múltra?

A Jog és Pszichológia előadásán többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Adrigán Erzsébet pszichoanalitikustól. Az előadás második felében lehetőségetek lesz kérdéseket is feltenni!

Jegyek ára: 1890 Ft
Jegyek az alábbi linken kaphatóak: https://tixa.hu/hogyanbocsassukmeg_20190923_h13
Kapunyitás: 18.00-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!

//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Kérjük, hogy a helyszínt kérésére a jegyértékesítéssel kapcsolatosan ne keressék! Megértésüket köszönjük!//

Dátum: 2019. szeptember 23.
Helyszín: 1085. Budapest, Horányszki utca 13.