A kibeszélés és az áskálódás mindannyiunk életét körüljárja. Ki ne lett volna már rosszindulatú pletykálkodás, gúnyolódás vagy áskálódás áldozata, esetleg szemtanúja? Idézzük csak fel kollégánk sorozatos negatív megjegyzéseit a főnök új kocsija miatt, testvérünk kárörvendő hozzászólását eljegyzésünk bejelentésekor, vagy a szomszédunk kritizáló kommentjeit lakótársunk Facebook profilképei alatt. Ezt követően tegyük a kezünket a szívünkre: kivel ne fordult volna elő, hogy társaságban ne tett volna már valaha rosszindulatú megjegyzést családtagjára, a baráti körének egy tagjára, vagy kollégájára?


Mi a kibeszélés, pletykálás, gúnyolódás, áskálódás mozgatórugója? Miért folyamodunk ilyen cselekedetekhez? Hogyan védhetjük meg magunkat az ezek által okozott kellemetlenségektől és fájdalomtól? Miként célszerű viselkednünk azzal, aki kibeszél, gúnyol minket és áskálódik a hátunk mögött? Hogyan kezelhetünk kívülállóként, csupán szemtanúi pozícióból, egy ilyen helyzetet? És mihez kezdjünk, ha mi vagyunk azok, akik negatív érzéseket táplálunk egy másik ember iránt?

Ezekre és olyan hasonló kérdésekre kaphatunk majd választ a Jog és Pszichológia előadásán. Az előadás második részében lesz lehetőségetek előadónktól kérdezni!

Jegyek ára: 1890 Ft
Jegyek az alábbi linken kaphatóak: https://tixa.hu/kibeszeles-askalodas_20190918_h13
Kapunyitás: 18.00-kor,
Kezdés: 18.30-kor.

Mindenkit várunk sok szeretettel!
//A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A helyszín változtatás jogát fenntartjuk!/

Dátum: 2019. szeptember 18.
Helyszín: 1085. Budapest, Horányszki utca 13.