Van, hogy jóval nagyobb energiával reagál az ember valamire, mint amekkora arányban lenne a kiváltó eseménnyel. Van, hogy sorra kudarcot vall a munkájában, pedig okos, tehetséges, szorgalmas. Vagy egymás után romlanak el a kapcsolatai, holott minden adottsága meglenne hozzá, hogy boldog legyen. Akárhogy is nézzük az élettörténeteket, nem találjuk a kiváltó okokat. Mintha nem is a saját életüket élnék…


A gyógyító szakmákban ismert jelenség, hogy bármit is teszünk, egyeseknél makacsul tartja magát a testi vagy a lelki tünet, illetve betegség. Miért?

Nem azért, mert rosszul képzett a terapeuta, vagy, mert nem dolgozik a kliens. Hanem, mert a kiváltó ok nem a saját életünkben keresendő. Az ember sorsa összefonódik ugyanis annak az embercsoportnak a sorsával, akinek az életét köszönheti: a családjáéval. A család tagjait egy rejtett információs háló köti össze egymással, amiben mindenkinek ott van a lenyomata.

Milyen rejtett dinamikák állnak a bajaink mögött? Milyen hatással van családtagjaink sorsa a mi életünkre? Kinek az életét éljük valójában?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk választ a Jog és Pszichológia előadásán, a CSALÁDÁLLÍTÁS hazai honosítójától, Dr. Angster Mária klinikai szakpszichológustól, pszichoterapeutától. Az előadás második részében lehetőségetek lesz az előadótól kérdezni is!

Jegyár: 1890 Ft
Jegyek az alábbi linken kaphatóak: https://tixa.hu/kinekazelete_20190930_h13
Kapunyitás: 18.00-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!

//A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A helyszín változtatás jogát fenntartjuk!//

Dátum: 2019. szeptember 30
Helyszín: 1085. Budapest, Horányszki utca 13.