Barion Pixel

A szkizofrénia hasadt világa

Jegyértékesítés lezárva.

Hallucinációk, téveszmék, az érzelmi élet zavarai, bizarr viselkedés. Íme néhány egy olyan kórkép tünetei közül, amelyet még a XXI. században is mítoszok és tévhitek öveznek körül. A szkizofrénia valószínűleg az egyik legfélreértelmezettebb és a társadalom által egyik legjobban stigmatizált mentális betegség, amely hazánkban is tízezreket érint.

Mik a tünetei? Mit él meg belső világában egy szkizofréniával élő ember? Milyen tényezők játszanak szerepet a szkizofrénia kialakulásában? Milyen idősen jelenhet meg? Milyen szakaszokban zajlik le? Hogyan kezelhető? És miképpen tud a szkizofréniával élő környezete a felépülésében segédkezni?

A Jog és Pszichológia előadásán többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Dr. Szekeres György PhD Pszichiátertől, a Nyírő Gyula Kórház osztályvezető főorvosától. Az est végén lesz lehetőség kérdezni is!

Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!
Jog és Pszichológia csapata

//Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//

Időpont
kedd

2022. november 22.

17:50 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

K11

Király utca 11 1077
Magyarország
--K11--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg