Barion Pixel

Passzív-agresszív kapcsolatok hálójában

„Mi a baj?” „Semmi.” „Biztos?” „Nincsen semmi baj! Menj csak el a batáraiddal találkozni.” – válaszolja a másik, majd miután hazatértünk a találkozóról, társunk napokon át, bennünk bűntudatot keltve, csenddel büntet minket. Ha volt már passzív-agresszív partnered, akkor biztosan tapasztaltál már ilyen és ehhez hasonló viselkedést. Ha ez a működésmód azonban hosszú távon fennmarad, akkor bizony nagy eséllyel tönkrevágja a kapcsolatot.De vajon mitől válik valaki passzív-agresszívvé? Hogyan kezelhetjük a passzív-agresszív működést? És mit kezdhetünk, ha mi magunk váltunk azzá?


A Jog és Pszichológia előadásán Szajcz Ágnes klinikai szakpszichológus, pszichoanalitikus előadásában többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ. Az előadás végén lehetőség lesz kérdezni is!


Kapunyitás: 18.00

Kezdés: 18.30


Mindenkit várunk sok szeretettel!

Jog és Pszichológia csapata


//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//

Időpont
szerda

2022. szeptember 28.

17:55 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

Ferencvárosi Művelődési Központ

Haller utca 27 1096
Magyarország
--Ferencvárosi Művelődési Központ--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg