Barion Pixel

Reziliencia: hogyan erősítsük tudatosan lelki ellenállóképességünket?

Kiégés, munkahelyünk elvesztése, depresszió, betegség, párkapcsolati, családi problémák. Életünk elkerülhetetlen velejárója, hogy különböző csapások, megpróbáltatások, stresszhelyzetek érnek minket. Nem mindegy azonban, hogy hogyan reagálunk ezekre.
A reziliencia egy olyan képesség, amely csökkenti a külső stresszorok hatását, mérsékli a belső sérülékenységet, és lehetővé teszi a sikeres alkalmazkodást a kihívást jelentő helyzetekben. Tehát minél reziliensebbek vagyunk, annál erősebb a mentális immunrendszerünk, és annál gyorsabban és könnyebben nyerjük vissza egy-egy nehézség, sokkszerű külső hatás után lelkünk eredeti állapotát. De vajon hogyan erősíthetjük tudatosan lelki immunrendszerünket? Miként készülhetünk fel ezekre a helyzetekre?
A Jog és Pszichológia pszichológiai előadásán többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Porkoláb-Minarik Annamária klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta jelölt, szimbólumterapeuta, szervezetfejlesztő, a Sapiens Management Consulting ügyvezető partnerétől.
Kapunyitás: 18.00-kor
Kezdés: 18.30-kor
//Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//
Időpont
szerda

2022. március 9.

17:55 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

Ferencvárosi Művelődési Központ

Haller utca 27 1096
Magyarország
--Ferencvárosi Művelődési Központ--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg