Barion Pixel

Sémáink csapdájában

Sémáink csapdájában
3.190 Ft 3190.0 HUF
Jegyvásárlás eddig 2024-03-06
Teltház
Jegyértékesítés lezárva.

Szinte mindannyian rendelkezünk bizonyos sémákkal, életcsapdákkal. Ezek azok a visszatérő automatizmusok, amikor pöccenünk, mintha megnyomnák bennünk a piros gombot. Olyan gondolati, érzelmi mintázatok, melyek gyermekkorunkban alakulnak ki, idővel a részünkké válnak és végigkísérik, gyakran szabotálják, az életünket. Ahelyett, hogy sodródnánk velük és hagynánk, hogy irányítsanak minket, nagyon fontos, hogy felismerjük ezeket az automatizmusokat és megtanuljuk magunkat kézben tartani.

De hogyan tudjuk felismerni saját sémáinkat? Mit kezdhetünk velük? És mi jelenthet kiutat egy-egy életcsapdából? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ dr. Berczik Krisztina klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, sématerapeuta és kiképző kognitív viselkedésterapeutától.

Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 18.30

Mindenkit várunk sok szeretettel!
Jog és Pszichológia csapata

//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//

Időpont
szerda

2024. március 6.

18:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

Ferencvárosi Művelődési Központ

Haller utca 27.
Budapest 1096
--Ferencvárosi Művelődési Központ--
Mutasd térképen
Szervező

dr. Kundrák Villő E.V.

-
info@jogespszichologia.hu

Oszd meg