Barion Pixel

Szexuális bűnelkövetők nyomában

Szexuális bűnelkövetők nyomában jegy
3.190 Ft 3190.0 HUF
Jegyvásárlás eddig 2024-01-16
Menny.

Ő minden alkalom után azt mondta nekem, hogy ha elmondom valakinek, elvágja a torkomat.” (Lilla) 

A szexuális bűncselekmények sokfélék lehetnek. Szexuális bűnelkövetőnek tekinthető például a szexuális erőszakot megvalósító, vagy az, aki gyermekpornográfiához vagy (gyermek)prostitúcióhoz kapcsolódó bűncselekményt követ el.

Mi visz rá valakit arra, hogy ilyen jellegű bűncselekményt kövessen el? Mi zajlik le a szexuális bűnelkövetőben a cselekmény elkövetésekor? Milyen sors vár rájuk a büntetés-végrehajtási intézetben? Pedofil-e az, akinek az áldozata 18 éven aluli? Miként tud rajtuk egy pszichológus segíteni? És mennyiben jelentenek veszélyt a társadalomra a szabadulásuk után?

Izgalmas programunkon a szexuális bűnelkövetők belső világába vezet majd be minket Somogyi Zsófia Borbála a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BvOP) kötelékében dolgozó klinikai szakpszichológus. A program második felében lehetősége lesz a résztvevőknek Somogyi Zsófia Borbálának kérdéseket is feltenni.

Kapunyitás: 18.00-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!

//Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.// 
Időpont
kedd

2024. január 16.

18:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

K11

Király utca 11 1077
Magyarország
--K11--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg