Barion Pixel

Szuperérzékenység: áldás vagy átok?

Szuperérzékenység: áldás vagy átok? jegy
3.190 Ft 3190.0 HUF
Jegyvásárlás eddig 2024-03-11
Teltház
Jegyértékesítés lezárva.
Sokszor érzed úgy, hogy a sok inger által túlterhelődsz? Hogy minden apró rezdülést észreveszel a beszélgetőpartnereden? Hogy könnyen átveszed mások hangulatát? Nem bírod az erőszakos és kegyetlen filmeket? Szeretsz megfigyelő szerepbe helyezkedni a beszélgetések elején? Ha igen, lehet, hogy te is szuperérzékeny vagy.

A szuperérzékenység nem egy zavar, hanem egy olyan öröklött jellemvonás, mely idegrendszeri sajátosságokkal jár. A kutatások alapján, az emberek 15-20 százalékát érinti. De mégis mi az oka a szuperérzékenység kialakulásának? Milyen jellemzők segítségével ismerhető fel? Mik a szuperérzékenység előnyei? És a hátrányai? Mire van egy szuperérzékenynek szüksége a harmónikus működéshez? Milyen módszerek segítségével tudják a sok inger közepette egyensúlyukat megtalálni? És miként tudja a környezetük őket segíteni?

A Jog és Pszichológia pszichológiai előadásán ezekre a kérdésekre Kövesdi Eszter pszichológus, coach, szervezetfejlesztőtől kaphatunk majd választ. Az előadás második részében lehetőség lesz kérdezni is.

Kapunyitás: 18.00-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!

///Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//
 
Időpont
hétfő

2024. március 11.

18:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

K11

Király utca 11 1077
Magyarország
--K11--
Mutasd térképen
Szervező

dr. Kundrák Villő E.V.

-
info@jogespszichologia.hu

Oszd meg