Barion Pixel

Szuperérzékenység: áldás vagy teher?

Sokszor érzed úgy, hogy a sok inger által túlterhelődsz? Hogy minden apró rezdülést észreveszel a beszélgetőpartnereden? Hogy könnyen átveszed mások hangulatát? Nem bírod az erőszakos és kegyetlen filmeket? Szeretsz megfigyelő szerepbe helyezkedni a beszélgetések elején? Ha igen, lehet, hogy te is szuperérzékeny vagy.

A szuperérzékenység nem egy zavar, hanem egy olyan öröklött jellemvonás, mely idegrendszeri sajátosságokkal jár. A kutatások alapján, az emberek 15-20 százalékát érinti. De mégis mi az oka a szuperérzékenység kialakulásának? Milyen jellemzők segítségével ismerhető? Mik a szuperérzékenység előnyei? És a hátrányai? Mire van egy szuperérzékenynek szüksége a harmónikus működéshez? Milyen módszerek segítségével tudják a sok inger közepette egyensúlyukat megtalálni? És miként tudja a környezetük őket segíteni?

A Jog és Pszichológia pszichológiai előadásán ezekre a kérdésekre Kövesdi Eszter pszichológus, coach, szervezetfejlesztőtől kaphatunk majd választ. Az előadás második részében lehetőség lesz kérdezni is.

Jegyek ára: 2490 Ft
Kapunyitás: 18:00-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!
Jog és Pszichológia csapata

//Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//

Időpont
kedd

2021. szeptember 7.

18:00 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

H13

Horánszky utca 13.
Budapest 1085
--H13--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg