Barion Pixel

Viharos szerelem: a borderline és a nárcisztikus párkapcsolata

Viharos szerelem: a borderline és a nárcisztikus párkapcsolata jegy
3.190 Ft 3190.0 HUF
Jegyvásárlás eddig 2023-11-16
Menny.

Gyakran megfigyelhető, hogy a nárcisztikus és a borderline személyiségzavarral élők vonzóbbnak tartják egymást, mint a többieket. Még annak ellenére is, hogy a kettőjük kapcsolata sokszor szélsőséges és konfliktusokkal teli. Gyakori, hogy egy ilyen párkapcsolatban mindkét fél szenved, mégis akár évekig kitartanak egymás mellett. Ha pedig szétválnak az útjaik, a következő kapcsolatukban rendszerint a korábbihoz hasonló párt találnak maguknak. Mégis miért van ez? Mi köti össze a borderline és a nárcisztikus személyiségzavarral élőket?  Hogyan szakíthatók meg a kapcsolaton belüli sorozatos konfliktusok? Lehet egyáltalán egy ilyen kapcsolatnak jövője?

A Jog és Pszichológia programján többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Bálint Andrea klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, sématerapeuta kiképző szupervízortól. Az előadás második részében lesz lehetőség kérdezni is.

Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 18.30

Mindenkit várunk szeretettel!

//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//

Időpont
csütörtök

2023. november 16.

18:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

Ferencvárosi Művelődési Központ

Haller utca 27 1096
Magyarország
--Ferencvárosi Művelődési Központ--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg